EN SQ МК

Контакт

E-maileurovoc@ndi.org.mk

Испратете Ваш коментар:

Внесете го кодот во полето: CAPTCHA
a

Преведено од оригиналните изданија на јазиците од поимникот Евровок (издание 4.4), © Европска Унија, 2012

македонски превод: © Национален демократски институт за меѓународни работи, 2012

Одговорноста за македонскиот превод е целосно кај Националниот демократски институт за меѓународни работи